Helsingborg 1-4 november

Förra året blev det både guld och silver (kat D) vid inomhus-SM i hoppning. I år blev det inga medaljer, men många gjorde fina insatser på tuffa banor. Bäst i kat C blev Walnut (sto f-04 e Kingstown Chucky – Lissduff Rebel) som slutade på en 7:e plats efter ett nedslag i finalen. Bäst i kat D blev Donnacha Ban (val f-05 e Glann’s Owen – Coral Star) på 11:e plats.


Walnut och Hanna Tingvall. Foto: Isabelle Lillevars

Den sk ”lilla rundan” (två kval i LB+ och LA samt final i LA+) kat C vanns av Höryda Joy’s Sunshine Pearl (sto f-08 hos Katja Stenberg e Calvin Klein u Hagens Joy e Värnbergs Orion). Även kat D vanns av en Connemara. Cnocban Annabelle (sto f-08 e Fernville Danny – Ballydonagh Cassanova).

Vinjettbild: Höryda Joy’s Sunshine Pearl och Alva Svensson. Foto: Tindra Lindstand

Author: Nyheter