Strömsholms RF 10-11 november

Lördag. LC kat C vanns av Filippa Ratcovich och Ballydoolagh Abbey (sto f-07 e Currachmore Cashel – Ferdia). I kat D en vit rosett till Tilde Alsing Stefansson på Peperoni (val f-99 hos Pia Levin e Poetic Justice u Rövardotter e Golden Rover). I LB kat C segrade Frida Levin på Fideli QQ (sto f-08 hos Annelie Hallström e Grange Flynn Sparrow u Hagens Fancy e Hagens Ryan). I kat D blev det en 4:e plats för Maria Svane och Annaghdown Fionn (val f-05 e Smokey Finn – Robin Hood).

Nästa klass var en nationell LA, och i kat C blev det en 3:e plats för Frida Levin och Fideli QQ (se ovan).

 
Bild (tv): Filippa Ratcovich – Ballydoolagh Abbey. Foto: Tina Ratcovich
Bild (th): Frida Levin – Fideli QQ: Foto: Thyra Lönnqvist

MsvB kat C vanns av Hanna Tingvall och Walnut (sto f-04 e Kingstown Chucky – Lissduff Rebel), som tycks vara förtjusta i blågult. Hedersomnämnande till Ebba Danielsson på Ruby Braveheart (val f-12 e Dexter Leam Pondi -Spiddal Playboy), som gick felfritt i avd B. I kat D tog Fredrica von Celsing på Carraig Donn (val f-05 e Moy Johnny’s Pride – Rynn Richard) en 2:a plats.


Fredrica von Celsing – Carraig Donn (Jump Club maj 2018). Foto: Gerd Eriksson

Hedersomnämnande även till Julia Hansson på Fanad Tracy (sto f-10 e Ballybaun Robuck – Ashfield Romeo), som gick en felfri runda i avd B (kat D). Det var deras första start tillsammans i medelsvår.

Söndag. I LB kat C blev det ytterligare en placering för Filippa Ratcovich och Ballydoolagh Abbey (se ovan), 2:a plats denna gång. I kat D blev Agnes Claesson på Corbeagh Starburst (sto f-09 e Gwennic de Goariva – Silver Cloud) 6:a, och Annie Hjertén på Pleasant Lady (sto f-09 e Ballybeg JJ – Tulira Robuck) 7:a.

I nästa nationella LA kat C kom Annie Hjertén på Poetic Vanilla Ice (sto f-07 hos Kerstin Johansson & Rosie Forsell e Poetic Justice u Lofty Dusty Rambler e Kimble) 3:a, och Lova-Marie Möller på Kilgaravan Bluebell (sto f-08 e Monaghanstown Pat – Blue Smokie) 5:a. I kat D tog Meja Åhlberg på Devlish Grey Fox (val f-04 e Glenayre silver Fox – Tulira finn Mac cool) 2:a platsen, och Ida Koukila på Harp Prince (val f-11 e Doonhill Billy – Ormond Oliver) blev 3:a. På vinjettbilden syns det sistnämnda ekipaget. Foto: Gerd Eriksson

I MsvB kat C blev det ännu en blågul till samlingen för Hanna Tingvall och Walnut (se ovan), och Vilda Norström på Glenlo Gale (val f-11 e Kilmullen Fionn – Earl of Newbridge) red in på 2:a plats. Detsamma  gjorde Meja Åhlberg och Devlish Grey Fox (se ovan) i kat D. Grattis alla dukiga ekipage!

 
Bild (tv): Vilda Norström – Glenlo Gale. Foto: Åsa Norström (SM Helsingborg 2018)
Bild (th): Hanna Tingvall – Walnut. Foto: Isabelle Lillevars

Text: Gerd Eriksson

Author: Nyheter