Skogslotten 5-7 oktober

I fredagens första klass LC kom Barnaboy Singer (sto f-10 e Sweetwall Captain Courageous – Rynn Richard) på en 3:e plats i kat C. I LB kat C tog Höryda Joy’s Sunshine Pearl (sto f-08 hos Katja Stenberg e Calvin Klein u Hagens Joy e Värnbergs Orion) 2:a platsen. Killaloe Pondi (sto f-09 e Dexter Leam Pondi – Ashfield Festy) 5:a. Monroe Silver Shadow (val f- 09 e Silver Shadow – Coosheen Thyme) 3:a i kat D.

Nästa klass LB+ såg Killaloe Pondi som segrare i kat C, och ponnyn på vinjettbilden, Shakespeare (val f-09 e Steamstown Mickey – Corcullen Silver Belle) tog 2:a platsen i kat D. I fredagens sista klass LA kat D kom  Snorkfröken (sto f-06 hos Eva Insulander e Grange Flynn Sparrow u Lilla My III e Kamillo av Haga) 2:a.

   

Till vänster: Killaloe Pondi – My Kåberg. Foto: Cecilia Kåberg
Till höger: Snorkfröken – Emelie Lacker. Foto: Linda Lacker

I lördagens LB kat C tog Killaloe Pondi ytterligare en placering, och en 2:a plats i kat D för Westcliffs Grace (sto f-09 hos Cathrin Blomqvist Ilyes e Castleside JJ u Poetic Maggie e Poetic Justice).

LA kat C vanns av Rory (sto f-06 hos fam Wallgren e Lofty Roderic u Spice Girl S e Pommac), som också nådde det uppsatta målet, att kvala till MsvB. I kat D kom Shakespeare 3:a och Monroe Silver Shadow 4:a.

Rory -Thea Huovinen. Foto: Pernilla Flygeborn-Gelland

Debuterade i I LA+ gjorde Skatholm Bonaparte (hin f- 09 e Pady Melody D’Auxence  – Cocum Jackpot) och tog en fin en 5:e plats i kat C. Den sista klassen för dagen var en MsvB, och en 2:a plats i kat C blev det för Camber Star (sto f-06 e Garryhinch Finn -Clonkeehan Ghillie of Ard)

Skatholm Bonaparte – Tea Skippari. Foto: Jannica Wadell

Söndag. LB kat D blev det en blå rosett för Boltown Angelina (sto f-08 e I Love You Melody – Carra Cashel) och samma rosettfärg i LA kat D för Westcliffs Grace. Den gröna rosetten tog Shakespeare hand om.

Färdigkvalad till inhomhus-SM blev nu Walnut (f-04 e Kingstown Chucky – Lissduff Rebel) efter en felfri runda i MsvB avd B. En 2:a plats i MsvA kat C blev det sen av bara farten!

Text: Gerd Eriksson

Author: Nyheter