Tävlingsresultat 21-23 september

Heda RK. Maria Fagerberg på Slieve Bloom Olive (sto f-10 e Eastlands Ashiebraered – Streamstown Larry) red ihop 66% i LB:1. Extra roligt eftersom ekipaget tävlar bland ridhästar. Stoet är en D-ponny som annars tävlas i hoppning av dottern. Ekipaget syns på vinjettbilden. Foto: privat

Ånge. Tango Roy (sto f-00 hos Monica Scott e Juno Rory u Ulricedahls Tekla e Blue Chief) 2:a I LA:1 66%. Två rosetter blev det för Hillside Joseph (val f-12 e Laerkens Cascade Dawn – Village Boy). Tvåa i en lokal LB 68%. Vinst i en regional LB med 69%.

Molly Wetterberg – Hillside Joseph. Foto:  Linda Frost

Hudiksvall. Hemmalaget segrade i elitallsvenskan omg 2, och för laget red Hagalyckanns Breeze (sto f-01 hos Kristina Blad e Öxenholm Bobby u Köhls Polka e Pommac). En 4:e plats med 65% i LA P:2 blev resultatet.

Bergs HK. Elitomgång 2 och seger för hemmalaget även där. För laget red Gräns Tabasco (val f-04 hos Sigrid & Ylva Gahne e Grange Flynn Sparrow u Gräns Tussilago e Finney Master). 67% räckte till en 2:a plats i LA P:2.

Sundsvall. Debut i MSV B:2 bland ridhästar för C-ponnyn Hollywood Barbie Q (sto f-07 hos Chatrin Häreskog e Juno Rory u Barbie Jane e Carnaby Patrick Hooligan). En 4:e plats med 66%!

 
My Jeppsson – Lindqvist – Hollywood Barbie Q och Ebba Paulsson – Gräns Tabasco. Båda fotona privata

Ljungby. Stort nationellt meeting med många starter. Några av de placerade Connemarorna. Oldrock Megan (sto-08 e Glenayre Silver Fox -Slaney) vann en LA, var 2:a i Msv B+ samt 3:a i Msv A.

Springview Mistique (sto-08 e  Glenayre Mystical Bobby – Black Dandy) vann en LA kat C.  I en Msv B kat C tog Giovanna (sto f-09 hos Carin Gagner e Poetic Justice u Gorizia e Brantshammar Korak) hand om den röda rosetten. I kat D kom Lofty Hopsy Daisy (sto f-10 hos Nina & Anders Gustafson e Clifden de l’Aulne u Beezies Bounty e Carrintubber) på 2:a plats och Kysings Dorothy(sto f-09 hos Kerstin Holmblad e Kewin u Rovalds Zantonia  e Gunne Anton) på 4:e plats.

 
Lofty Hopsy Daisy och Kysings Dorothy. Foto: Ann-Helene Trofast. Springview Mistique. Foto Ann Borglund.

Botkyrka. Fälttävlan P80 vanns av förra helgens distriksmästare i hoppning, Kilgarvan Bluebell (sto f-08 e Monaghanstown Pat – Blue Smokie. Även P90 såg en Connemara högst upp i resultatlistan. Annaghdown Fionn (val f- 05 e Smokie Finn – Robin Hood).


Annaghdown Fionn. Foto Maria Svane

Text: Gerd Eriksson

Author: Nyheter