Distriktmästerskap Stockholm och Norrbotten

DM pågår för fullt runt om i iandet. I Stockholmsdistriktet gick det mycket bra för Connemarorna i hoppningen! Guld i kat D till Boltown Angelina, (f-08 e I Love You Melody u Lackragh Queen e Carra Cashel), och silvermedaljen gick till Harp Prince (-11 e Doonhill Billy u May Harp e Ormond Oliver).


Bolton Angelina och Maja Williamsson rider ärevarv efter erövrat guldet. Foto: Bo Williamsson

 n Glad silvermedaljör Ida Koukila med sin Harp Prince. Foto: Jeanette Larsson

I kat C togs guldet av Kilgarvan Bluebell (f-08 e Monaghanstown Pat u Coolvin Bluebell e Blue Smokie). I klassen kat D placerade sig även Snorkfröken (f-06 hos Eva Insulander e Grange Flynn Sparrow u Lilla My III e Kamillo av Haga).

Guldmedaljören Kilgarvan Bluebell i ett annat sammanhang (Åby Gård fälttävlan juli 2018). Foto: Gerd Eriksson

I Norrbottendistriktet gick hoppningen förra helgen, och silvermedalj blev det för Caveran Hill Queen (f-06 e Burren Rocket u Star of Loughfadda e Monaghanstown Fred) i kat D.

Den här helgen var det så dags för dressyren hos Piteå RK. Den gick i två klasser, kval i Lätt A:1 och final i Lätt A:4. Golden Dream (f-10 hos Sara Liew e Sjödalens Magnet u Lisette e Dale Haze) tog hand om silvret i kat C efter vinst i finalklassen på 68%. Thunder of Steel (f-11 hos Martina Rogö e Starrhult Bossanova u Rollexia e Rolls Royce) red till sig bronset i kat D.

 
t.v Golden Dream – Alva Bjur. Foto: Åsa Bjur
t.h Thunder of Steel – Emmy Mörk Lundberg. Foto: Anneli Mörk Lundberg

Text: Gerd Eriksson

Author: Nyheter