Ponny-SM hoppning & dressyr

Under helgen 18-22 Juli har ponny-SM i hoppning och dressyr pågått. Connemaraekipagen har gjort framstående resultat med tre placerade connemaror i hoppning, varav en bronsmedaljör, och i dressyr även där ett fint connemarabrons.

I hoppning kategori D kom Oldrock Megan (f. 2008 e. Glenayre Silver Fox, uppf. Mr David Henry) och Ida Selin på en stadig pallplats och brons efter att ha genomfört enbart nollrundor och gått vidare till omhoppning. Andra placerade connemaraekipage i kategori D var Munsboro Meg (f. 2008 e. Cashelbay Cruise, uppf. Robbie Fallon) och Angela Dolan som kom precis utanför pallplats med endast 4 fel, och Lofty Hopsy Daisy (f. 2010 e. Clifden de I’Aulne, uppf. Nina & Anders Gustafson) med Klara Trofast.

Även i B-finalen på SM levererade connemarorna med en andraplats för Poetic Vanilla Ice (f.2007 e. Poetic Justice, uppf. Kerstin Johansson & Rosie Forsell) i kategori C och en tredjeplats för Foxtown Elderberry (f.2007 e.Monaghanstown Boy) och Amanda Möller i kategori D.

I ponny-SM i dressyr red Tic Tac (f. 2001 e. Countach Campbell) och Emma Ek, se bild, ihop en bronsmedalj för ponnyer kategori C, grupp 2.

Stort grattis och bra jobbat till ryttare och alla inblandade!

Foto: Li Sjöstrand

Author: Nyheter