Katalog Riks & Young Handler Award

Uppdaterad 180724, gruppindelning & katalognummer efteranmälda.

HÄR hittar ni katalog för ridklasser och utställning.

Om du är 26 år eller yngre och visar din häst kan du hämta ut en Young Handler rosett per visad häst i sekretariatet. Genom att publicera ett inlägg på Instagram eller Facebook med hashtags #younghandleraward #svehast #svenska hästavelsförbundet #sommarpremiering #horsesmadeinsweden #dinrasförening är du också med i tävlingen Young Handler Trophy som SH arrangerar under året. Vid årets slut kommer bland annat meste visare att premieras. Läs mer om utmärkelsen Young Handler Award och tävlingen Young Handler Trophy på SH:s hemsida som uppdateras kontinuerligt med aktuella nyheter under året: www.svehast.se

Young Handler Award är ett initiativ i ungdomsprojektet inom Svenska Hästavelsförbundet (SH) för att öka medvetenheten och engagemanget hos våra ungdomar kring avel och exteriör. Ungdomsprojektet är inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS). HUS finansieras via Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) genom totalisatoravtalet mellan staten och trav-/galoppsporten. Av HNS ekonomiska medel avsätts varje år ett belopp för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar.

Author: Nyheter