Connemaramästare dressyr

Connemaramästerskapen och riks pågår för fullt med trevliga ponnyer, människor och strålande sol. Under fredagen korades connemaramästarna i dressyr i samtliga kategorier.

Från höger på bilden, i kategori C, tog Hagens D’Arcy (f.2002 e. Hagens O’Chief, uppf. Hagens stuteri) och Ellen Ivarius Andersson hem vinsten. Mästare i kategori D blev Gräns Tabasco (f.2004 e. Grange Flynn Sparrow, uppf. Sigrid & Ylva Gahne) och Ebba Paulsson följt av Hold Bob O’Bell (f.2006 e. Öxenholm Bobby, uppf. Familjen Holdhaus) och Lisa Lärnefjord på en andraplats, och Gevas Maverick (f.2007 e. Backuddens Mountain Haze, uppf. Eva Svensson) med ryttare Josefin Kjellström på tredje plats. Segrare för kategori häst: överåriga ryttare och connemaror över ponnymått, blev Hollywood Barbie Q (f.2007 e. Juno Rory, uppf. Chagrin Häreskog) och My Jeppson Lindkvist.

Foto: Jenny Hagenblad

Author: Nyheter