RIKS 2023

Nu är det snart dags för SCS Riksutställning med ridklasser och tävlingar 28-30 juli 2023 hos Enköpings Ridklubb!

        Obs! Sista dag för anmälan till SCS utställning & ridklasser är 7/7 (BlåBasen), till Enköpings Ridklubbs tävlingsklasser 6-7/7 (TDB). Möjligt att efteranmäla, se respektive propositioner.

        Tävlingsplatsen ligger vid Åkerby Ryttargård. Servering finns för den som vill ta en fika, eller äta dagens rätt med mera. Lördagen den 29 juli finns det möjlighet att delta i en grillmiddag. Tiden kommer stå i ett meddelande till dem som deltar och middagen kostar 150 kronor per person. Specialkost finns om så önskas. Boka hos regina@enkopingsrk.se senast den 22 juli.

        Uppstallning och el kan ordnas. Det finns ett begränsat antal platser på anläggningen i fasta boxar. Meetingpriset är 1500 kronor och då ingår tre spånbalar. En dagbox kostar 600 kronor och då ingår en spånbal. För bokning av box mejla: regina@enkopingsrk.se

        Alla hästar ska vara vaccinerade enligt gällande regler på tävlingsdatabasen. Ryttare, ägare eller fodervärd ska vara medlem i Svenska Connemarasällskapet för att få tävla/visa häst. Medlemskap kan enkelt lösas in via https://www.connemaraponny.org/bli-medlem.

        Du – missa inte årets connemarahelg! Välkommen med din anmälan!

Author: connemara