Sommarsvep 2022

Nu går ”Sveparn” på semester. Juli månads tävlingssvep kommer därför att hanteras av två eminenta styrelsemedlemmar. Det blir två sammanslagna svep. Det första innehåller vecka 27-28, och det andra vecka 29-30. Därefter återgång till veckovisa tävlingssvep igen.

För enkelhetens skull kommer jag att ta emot bilderna och vidarebefordra dem. Så fortsätt skicka till mig via Facebooks Messenger Gerd Eriksson eller via mejl: ge.eriksson@gmail.com

Som vanligt gäller att bilder inkomna i tid (måndagar) garanteras plats. Tävlingsfotografers bilder är tyvärr ej tillåtna, om de inte specifikt har givit sitt tillstånd att dela med 3:e part (=SCS). Gäller även köpta bilder.

Alla nivåer (fr 1*) grenar och klasser. I hoppning avd A, samt felfria ungponnyer (4-7 år) i avd B alt bed A.

Sommarhälsningar

Gerd Eriksson (”Sveparn”)

Author: Tavlingssvep