Tävlingssvepet vecka 6

Ett minisvep den här veckan också. Vinjettbilden pryds av Isabelle Johansson och Rozzi. Ett nytt ekipage på den allra första tävlingen tillsammans (se nedan). Foto: Karin Andersson.


Södertälje RK. LC:1 RÅ16. På 2:a plats 71.66% Ida Humble – Inch Boy (val f-08 e Clogher Boy – Kenagh King). LB:1 RÅ16. Premiär således för Isabelle Johansson – Rozzi (val f-11 hos Annica Jacobsson e Hagens Zephyr u Trimma e Rolls Royce). 3:e plats och prick 70% blev resultatet. På 4:e plats Ida Humble – Inch Boy på 69.28%. Isabelle och Rozzi red sen även en godkänd LA:1 på drygt 62%.

Eskilstunaortens RF. LB:1 kat D. Segrade gorde Anna Ljungdahl – Lidens Lavendel (sto f-00 hos Gun-Britt Filipsson e Dale Haze u Lady-Li e Brantshammar Bell Dara) på 68.21%.

Nynäshamns RK. LE bed A. Kat D. Frida Hellström – Killimor Boy (val f-10 e Kilmore Diamond – Corcullen Silver Belle) felfri. LD bed A. Kat D. Vilja Lindhqvist – CK Showtime (val f-08 e Calvin Klein – Öxenholm Godot) likaså. LC kat C. 2:a plats till Izabella Jensen – Blackthorn Admiral (val f-07 e Templebready Bo’Sun – Cong Admiral). Kat D. 5:a Ella Alm – Ballinaclough Ranki (val f-12 e Crosskeys Rebel – Spinway Pirate).


Härnösands RK. LD bed A. kat D. Maja Melander – Bellville Jill (sto f-11 e Ballybeg JJ – William’s Boy) och Nellie Sjöholm – Brownhall Bobby (val f-14 e Lough Melvin Gorteen – Lissatava Bobby) var felfria. Det sistnämnda ekipaget gick också en felfri runda i LC avd B, och fick därmed två rosetter med sig hem. Felfri i samma klass var även Stella Eriksson – Ballyerk Oisin val f-15 e Creaga Hero – Clonfert Boy).

Kungsbacka RK. LD. Kat C vanns av Alva Danielsson – Corglass Annie (sto f-12 e Malbay Mist – Ard Archer) med  Milia Thom – Stuves Chili (sto -03 hos Disa Staaf e Kewin u Pussie Glen e Golden Rover. Så roligt att få se bild på ett barnbarn till gamla Marley Glen RC 644 🙂

LD kat D. På 3:e plats Nellie Lindskog – Moystown Lady (sto f-09 e True Commotion – Ferdia). På 5: plats Elsa Paris – Shanvoher Proud Lad (val f-14 e Bunowen Bobby – Mac Owen). I LB kat D togs 2:a platsen av Maja Niklasson – Hyacinth Bell (sto f-11 hos Ida Bengtsson e Kewin u Daisy Bell e Rolls Royce).


Tack alla som bidragit med bilder! Fortsätt skicka in! Antingen via Facebooks Messenger Gerd Eriksson eller via mejl ge.eriksson@gmail.com Bild som inkommer före 24.00 måndagar garanteras plats i svepet.

Till helgen är det tävlingar hos Borås FK, Hallsta RK, Harplinge RK, Heby RF, Sydslättens RF samt Södertälje RK. Välkomna in med bilder vid placering 🙂

Text: Gerd Eriksson

Author: Tavlingssvep