Tävlingssvepet vecka 5

En tapper skara trotsade den bitande kylan i helgen. Få tävlingar den här gången så det blev ett minisvep. På vinjettbilden Maja Johansson och Count On Amber (se nedan). Foto: Kristian Johansson


Billdals RK. LD+ kat C. På 2:a plats Maja Johansson – Count On Amber (sto f-11 hos Inger Lindberg e Juno Rory – Count On Chiquita e Countach Campbell). I kat D kom Rebecca Bengtsson – Loughnageer Shadow (val f-12 e Springfield Shadow – Rathcoona Cove) 4:a, och på 6:e plats Emily Grahn – Flowerhill Mist (sto f-12 e  Kilmore Diamond – Ballinaboy Tom).

LC kat C vanns av Alice Nyhus – Champayne Friendly (val f-11 e Mirah’s Oyster Bandit – Woodbrook Cognac), och här tog Maja Johansson – Count On Amber 4:e platsen.

LB kat D. På 2:a plats Ida Nordin – Daisy Bell (sto f-04 hos Ann Jakobsson e Rolls Royce u Legends Alva e Hagens O’Chief). Joline Lind – Boyne Valley Trim Trotter (val f-11 e Murvey Chelton – Murphy Rebel) 3:a.

Alingsås RS. Först ut två klasser för alla kat inkl häst. 0.60 två faser. 5:a Julia Glasell – Funny Type (sto f-03 hos Karin Larsson e Rooar u Titti Boo e Holens Ingolf). 0.70 två faser. På 4:e plats Emma Holmberg – Mary on the Hill (sto f-09 e General Humbert – Rynn Richard), 5:a Judit Kildén – Kilpatrick Buttercup (sto f-13 e Dexter Leam Pondi – Monaghanstown Fred), och 6:a Julia Glasell – Funny Type.

LC kat C. Segrade gjorde Meya Kjellberg –Shanbo Mist (sto f- 08 e Grange King´s Surf – Grange Bobbing Sparrow). I LC kad D avd B red Selma Sjöberg – Rehins Buster (val f-15 e Howard – Rosscastle Fred) en felfri runda. I LB kat C blev det ytterligare en seger för Meya Kjellberg – Shanbo Mist. LB kat D vanns av Emelie Lundblad – Kilmurray Millie (sto f-13 e Hector of Loughfadda – Derrymore Duncan).

Flyinge RF. LD CR kat D. Magda Stiber – Tullowcussane Luna (sto f-13 e Currachmore Cashel – Earl of Castlefrench), Tove Andler – Bfog Paulie (val f-08 e Curraghakeen Cashel – Sea Breeze), Ebba Danielsson – Castlemadden Giusaí (sto f-16 e I Love You Melody – Rosscastle Fred). Elin Åkesson – Little Hotspur (val f-08 hos Annica Jacobsson e Hagens Ryan u Little Tracy e Värnbergs Orion), gick samtliga runt felfritt.  

LC kat D vanns av Elvira Aaby-Ericsson – Bobbys Son (val f-09 e Bobby Joe – Westside Mirah). På 3:e plats Ronja Johansson – Menlo Flyer (val f-09 e Coral Misty’s Comic – Abbeyfort),

LB kat D. Ytterligare en blågul rosett till Elvira Aaby-Ericsson – Bobbys Son. På 2:a plats Martin Westin – Gypsy Boy (val f-12 e Coral Misty’s Comic – Tulira Robuck), och 3:a kom Tilde Arrhagen – Mahurna Shamra Anella (sto f-12 e Spiddal Wills Boy – Emoe Berti).


Tack alla som bidragit med bilder! Fortsätt skicka in! Antingen via Facebooks Messenger Gerd Eriksson eller via mejl ge.eriksson@gmail.com Bild som inkommer före 24.00 måndagar garanteras plats i svepet.

Text: Gerd Eriksson

Author: Tavlingssvep