Pristagare Connemara Cup 2020!

Stort grattis alla pristagare i Connemara Cup – i stolt samarbete med Agria!

Dressyr:
1. Tic Tac
2. Arda´s Sprinter
3. Önnarps Kurant

Hoppning:
1. Glentrasna Girl
2. Rathcline Buachaill
3. Admorian Admiral

Fälttävlan:
1. Glenlo Windsor
2. Carrikleas Boy Rebel

Exteriörbedömning:
1. Holmtebo Umbrella

Allround:
1. Holmtebo Umbrella

Vi kommer även dela ut ett pris till den svenskfödda connemara som samlat flest poäng under året och detta pris är sponsrat av Jenny Hagenblad. Vinnaren är ponnyn Tic Tac som är uppfödd av Karin Christensen i Prässebo – Stort grattis!

Vinsterna skall enligt propositionen delas ut under Svenska Connemarasällskapets årsmöte 2021 men i rådande situation kommer priserna även kunna skickas. Om detta önskas ber vi Er pristagare att skicka ett mail med namn och adress dit priserna skall skickas till Connemaracup@connemaraponny.org

Holmtebo Umbrella vinnare i Allround och Exteriörcupen! Foto: Jenny Hagenblad

Author: Nyheter