Tävlingssvep vecka 10

Bollnäs RS med kval till Sverigeponnyn. Först ut LD CR. I kat D red Hilma Pettersson – Ashtree Lord Neville (f-11 e Malbay Mist – Smokey Playboy) en felfri runda. LC kat D vanns av Tilde Jonsson – Oatfield Thunder (f-12 e Robe Earl – Thunderball), med Ida Falk – Tully Express (f-08 e Matchmakers Lad – Maam Hill) på 4:e plats. Tilde Jonsson och Oatfield Thunder tog sen ytterligare en placering. En 4:e plats i LB.

LB inverkan. Med superfina 28.8 inverkanspoäng segrade Sanna Löfstrand – Dolan Tina Lass (f-08 e Dolan Mick – Sarsfield), och går därmed vidare till semifinal i Göteborg. På 5:e plats Maja Brink – Myshall Silver Lady (f-12 e Silver Heaven – Currachmore Cashel). Ej vidare men fina poäng där också, 26.0!

Gagnefs RK. LC bed A. Felfri runda för Linnéa Forsgren och Pontoon Blondie (f-11 e Maghera Fadda Lad – Tempo Active Atlas) i kat C. Ekipaget var sen dubbelnolla i LB, men utanför placering.  I LC kat D red också Isabella Ollén – SK Aille (f-10 e Coral Bambi – Ard Archer) en felfri runda.

LB kat C vanns av Frida Levin – Fideli QQ (f-08 hos Annelie Hallström e Grange Flynn Sparrow u Hagens Fancy e Hagens Ryan), och i kat D togs den blågula rosetten av Therese Wretlind och Rathcoona Johney (f-08 e Rathcoona Cove – Clonberne Boy). På 3.e plats Tilde Elfwing på Ballyerk Lightening (f-10 e Clonfert Boy – Seafield Silver Dun).

I LA kat C blev det 4:e plats för Vilda Norström – Glenlo Gale (f-11 e Kilmullen Fionn – Earl of Newbridge). Framgångarna fortsatte för Therese Wretlind och Rathcoona Johney med seger även i LA.

Msv B kat C vanns av Filippa Heldemar på (¾ Connemaran) Just Bobby Sparrow (f-06 e Poetic Justice – Lofty Roderic). I kat D segrade Fredrica von Celsing och Carraig Donn (f-05 e Moy Johnny’s Pride – Rynn Richard). Dagens sista klass Msv A vanns av Tilda Lundstedt och Lowerybane Diamond (f-09 e Mac’s Lad – Aran Brown Bomber).

TACK till hästägare/ryttare och andra som förgyller referaten med bilder!

Text: Gerd Eriksson

Author: Nyheter