Meetingprisvinnare Riks

Enligt tradition utsågs en meetingprisvinnare efter helgens riks och mästerskap. Vinnaren är den som sammantaget i samtliga grenar så som dressyr, engelsk ridklass, working hunter, hoppning och utställning samlat högst poäng med sina prestationer. Meetingprisvinnare 2018 blev den godkända hingsten Skaersgårdens Movie Night (f.2012 e. Marvel van Graaf Janshof, uppf. Birgitte Götske) som under helgen ridits samt visats av Lena Wikelöv.

Skaersgårdens Movie Night & Lena Wikelövs prestationer:
1:a Lätt B:1, 68,393%
1:a klass 103: Open Ridden Novice
2:a klass 105 grupp 2: WHP Novice
Felfria Lätt D avd. B
4 fel Lätt C avd. B
Guld & klassvinnare klass 13: Hingstar 4-7 år stamboksförda i Class 1

På bild Skaersgårdens Movie Night med ryttare och ägare. Foto: Jenny Hagenblad

Author: Nyheter