Tävlingssvepet vecka 4

Första tävlingssvepet 2021. På vinjettbilden Elliot Zaki – Adams Boy som debuterade i LA hos Åstorpsortens RF med dubbelnolla och placering dessutom. Foto: Ulrika Zaki.


Jönköpings FRK. Dressyr. Lokal LB:1 kat D. På 2:a plats med 66.25% Sofia Madeleine Hovsveen Bood – Clonberne Glen (val f-13 e Eagle’s Ledge – Laerkens Cascade Dawn).

Dagstorpsortens RF. Lokal LA:1 kat D. Vinst på 66.38% till Lisa Bosrup – Shantee Lad (val f-12 e Cornarone Hazy Lad – Ashfield Romeo).

Trollhättans Wintersurprise på Grevagården. Reg LB kat C. 6:e plats till Kajsa Andersson – Brickey Breeze (sto f-09 e Callowfeenish Mairtin – Ashfield Jovial Joker). LB Kat D vanns av Lovisa Mattsson – Corleone II (val-12 hos Marina Pettersson e Poetic Kelly u Coriona e  Värnbergs Orion). På 3:e plats Emelie Lundblad – Kilmurray Millie (sto f-13 e Hector of Loughfadda – Derrymore Duncan), och på 4:e Ellinore Edgren – Shanbo Ciaran (val f-10 e Urrachree Clad – Westside Mirah).

Nat LA kat D vanns av Ellinore Edgren – Shanbo Ciaran. En kanonstart för det nya ekipaget! I Nat Msv B kat D avd B gick Ella Ramnegård – Kilteel Jimbob (val f-12 e L.A. Mirah – Rosstuohy Loobeen) felfritt.

Åstorpsortens RF. Lördag. LE kat C. Algot Svensson – Liscarrow Lad (val f-06 e Derrymore Duncan – Boden Park Finnard) gick felfritt på sina nya ponny. LE kat D. Rebecca Dahlgren – Ashgrove Pearl (sto f-13 e Westonhouse Straboe Bobby – Matty’s Rock), Kajsa Emanuelsson – Ballylee Beauty (sto f-08 e Owens Blossom – Atlantic Raven), och Minna de Carvalho Nilsson – Crosstown Duncan (val f-09 e Derrymore Duncan – Millbrook Glen Owen) gick också felfria rundor.

LD två faser. Kat D. Vinst till Elvira Aaby-Ericsson – Bobbys Son (val f-09 e Bobby Joe – Westside Mirah). På 3:e plats Ellen Seth – Logmore Sally (sto f-09 e Wings of Justice – Wings of Justice).

LC. kat C. På 5:e plats Nathalie Davidsson – Edens Jazze (val f-03 hos Eva M Östergren e Möllans Castro u Bella e Brantshammar Julius). Kat D. 2:a plats till Elvira Aaby-Ericsson – Bobbys Son. På 5:e plats Moa Cedergren – Minna Admiral (val f-14 e Robe Blue Thunder – Carraroe Handy, och 6:a Maja Franzén – Mount Carmel Spirit (val f-09 e Gloves Bobby – Ballinavilla Prince).

Reg LB kat C. Seger till Nellie Fredin – Sienna Dusky Sky (sto f-09 e Castleside JJ Junior – Monaghanstown Fred). På 3:a plats Vilma Hügert – Drimnagh Doll (sto f-12 e Newtown Rebel – Leág). På 5:e plats igen Nathalie Davidsson – Edens Jazze, och 7:a Nicolina Gustafsson – Caliterra CJ (sto f-10 hos Caroline Jeppsson e Öxenholm Mango u Skousboe Honey e Frederiksminde Mandy Boy). LB Kat D vanns av Martin Westin – Gypsy Boy (val f-12 e Coral Misty’s Comic – Tulira Robuck), och ytterligare en placering till Maja Franzén – Mount Carmel Spirit. Ekipaget red in på 3:e plats

Åstorpsortens RS. Söndag. Reg LB kat C. 4:a Isolde Klich – Young Dylan (val f-09 e William’s Boy  Glencairn Surprise). Ny ryttare på en ponny rankad bland de tio främsta i kat C 2020. Ny tävlingsdag och 7:e plats igen för Nicolina Gustafsson – Caliterra CJ. kat D. 4:e plats för Inez Junered – Derryhill High Silver Tempo (val f-12 e Tempo Active Atlas – Glenayre Silver Fox).

Reg LA kat C. På 4:e plats Linn Arvidsson – Gortmnore Julie (sto f-11 e Bobby Sparrow Blue – Arrow Javelin). Kat D. 6:a Elliot Zaki – Adams Boy (val f-09 e Gloves Bobby – Glenvalley Grey). Det tredje fälttävlansekipaget som var ute och luftade sig i kylan i helgen. I Nat Msv B avd B red Julius Bengtsson – Chapmans Lupo (val f-02 e Chapman Lane – Cnoc Dabuide) en felfri runda.


Tack alla som bidragit med bilder! Fortsätt skicka in! Antingen via Facebooks Messenger Gerd Eriksson eller via mejl ge.eriksson@gmail.com Bild som inkommer före 24.00 måndagar garanteras plats i svepet.

Text: Gerd Eriksson

Author: Tavlingssvep