Tävlingssvep vecka 9

Stor respons på bilder denna vecka! Väldigt roligt! På vinjettbilden ses Lisa Bosrup – Shantee Lad som tävlade både dressyr och hoppning i helgen. Foto: Tina Bosrup

Trelleborgs RF. Dressyr. LC:1 kat D vanns av Hedda Söderling – Rockisland Battledrum (val f-13 e Castleside Carrig – Castleside JJ) med 71.48%. I LB:1 kat D kom Lisa Bosrup – Shantee Lad (val f-12 e Cornarone Hazy Lad – Ashfield Romeo) 2:a med 71.07%. Hedda Palmstierna – Earl of Eclipse (val f-08 e Robe Earl – Island Lad) red ihop 66.07% i LB:1. Lisa Bosrup – Shantee Lad placerade sig dagen efter i hoppning hos Trelleborgs RF, och vann därmed kombinationscupen.

Uppdatering 3/3. Idag fick jag veta att de tre främsta i kombinationscupen hos Trelleborgs RF var Connemaror! På bilden från vänster Lisa Bosrup – Shantee Lad, Hedda Palmstierna – Earl of Eclipse och Hedda Söderling – Rockisland Battledrum. Stort grattis alla tre! Foto: Camilla Nordh.


Partille RK. Dressyr. LC:1 kat D. På delat 2:a plats med 68.33% kom Tilde Bacs – Biggera Thomas val f-10 e Knockillaree Tomás – Moy Hazy Cove), och Lovisa Norberg – Glencairn Sandy (val-10 e Black Dandy – Slaney).

LB:1 vanns av Ella Segell –  Lehenagh Rebel (val f-06 e Rebel Justice – Killyreagh Kim) med 67.14%. På 2:a plats Elin Hjält – Lough Melvin Brianna (sto f- 11 e Manninard Sir Ganty – Aran Flight) 66.25%.

Gävle RS. Sportlovstävling 26/2. LE CR. Kat D. Felfri runda för Hanna Öhman  – Beau Star (val f-12 e Shadow’s Dun – Murphy Rebel). I LD CR kat D red Emma Westerlund – Burren Bob (val F-07 e Oisin – Westside Fred), Nikki Larsson – Ballinclough Racher (sto f-11 e Crosskeys Rebel – Dream of Aulne) samt Wilda-Lo Fredberg –Loughmor Paddy (val f-07 e Laerkens Cascade Dawn – Windy Day) felfritt.

LC kat D. På 2:a plats Thea Lindberg – Wild Midnight (val f-03 hos Helen Eriksson e Grange Flynn Sparrow u Frederiksminde Melanie e Hazy Dawn). LB kat C vanns av Olivia Eriksson – Önnarps Quattro (val f-07 hos Jörgen Folkesson e Backudden Mountain Haze u Önnarps Babette e Aladdin). I LB kat D segrade Thea Lindberg – Wild Midnight.


Gagnef RK. LC CR kat D. Felfria ritter för Isabella Ollén – SK Aille (f-10 e Coral Bambi – Ard Archer), och Astrid Englund – Boozo (val f-13 e I Love You Melody (FRA) – Blue Smokie)

LB kat D. På 2:a plats Frida Hagberg – T.B.S Bits and Bobs (val f-11 e Cheeky Bobby Sparrow – Callowfeenish Mairtin) med Alva Theoren – Ballylee Misty Boy (val f-11 e Coral Misty’s Comic – Corrib Prince) 3:a. Det sistnämnda ekipaget red även en felfri runda i LA avd B.

Nationell Msv B kat D. Seger och Prins Carl Philip-gehäng till Fredrica von Celsing – Carraig Donn (val f-05 e Moy Johnny’s Pride – Rynn Richard). På 2:a plats Frida Törnblom – Rathcline Buachaill (val f-13 e Killaloe Buachaill Mór – Longstone Silver Shadow). Ekipagets andra start i medelsvår klass.


Ridklubben Ekenryttarna. LD CR kat C. Felfri runda för Tilde Wikelöv Wahlström – Zally (sto f-09 hos Kari Wikelöv e Calvin Klein u Enya e Hagens Ryan).  LD CR kat D. Doris Wikner – Calladashan Prince (val f-10 e Runnymeade Obie Trice – Silver Cloud), Tyra Stenberg – Momento (val f-11 hos Erica Lind e Hagens D’Arcy u Hagens Ulira Frederiksminde Hazy Chance) och Amelie Herneflod – Letterfore Rose (sto f-12 e Letterdyfe Rira – Village Boy) red också felfria rundor.

LC kat D. På 2:a plats Tilda Nystedt – Farran Elvis (val f-09 e Fernville Danny – Templebready Fear Bui). Alexandra Samuelsson – Carragh Mary (sto f-12 e Dooneen Just Joey – Monaghanstown Fionn) på 3:e palats, och Engla Ring – Honey Dew Lad (val f-09 e Ardgaineen Boy – Robin Hood) 4:a.

LB kat D vanns av Ella Rydmark – Chois Fharraige Réalt (val f-10 e Coosheen Stormboy – I Love You Melody), före Elin Lindén – Rathcline Supreme (val f-10 e Gwennic de Goariva – Frederiksminde Hazy Match) på 3:e plats. LB+ kat C vanns av Ella Reinholdsson – Rory Torres (f-08 e Dexter Leam Pondi – Agora de Renival). I LB+ kat D kom Agnes Claesson – Corbeagh Starburst (sto f-09 e Gwennic de Goariva – Silver Cloud) på 2:a plats.

Båstads RK. Lördag. LD två faser. Kat D vanns av Julia Paulsson – Jasmin Bell (sto f-08 hos Ida Bengtsson e Alladin u  Daisy Bell e Rolls Royce), före Izabella Movinger – Paradisets Shinola (sto f-10 e Skatholm Thunder Ball – Øxenholm Godot).

LC kat C vanns av Nathalie Davidsson – Edens Jazze (val f-03 hos Eva Magnusson Östergren e Möllans Castro u Bella e Brantshammar Julius). I LC kat D kom Saga Rydholm – Brandane Magic (f-10 e Silver Heaven – Matty’s Rock) på 3:e plats, Emilia Ulfbratt – Zithowra van de Zonnehoeve (sto f-04 e Hatatitla van de Leliaard – Abbeyleix Finn) 4:a, Alva Gustafsson – Boyne Valley Trim Trotter (val f-11 e Murvey Chelton – Murphy Rebel) 5:a, och Felicia Persson – Tulla Charlie (val f-08 e Newgrange Dancer – Rathcoona Cove) på 8:e plats..

I LB kat B togs 6:e plats av Ronja Kardos – Castlekevin Peppermint (sto f-07 e Hector of Loughfadda – Tulira Corncrake). I LB kat C blev det en 5:e plats till Nathalie Davidsson – Edens Jazze, och Nicolina Gustafsson –Caliterra CJ (sto f-10 hos Caroline Jeppsson e Öxenholm Mango u Skousboe Honey e Frederiksminde Mandy Boy) kom 7:a. I LB kat D kom Maja Franzén – Mount Carmel Spirit (val f-09 e Gloves Bobby – Ballinavilla Prince) 3:a. Ekipagets första start i LB. Alice Ekman – Northern Link Lad (val f- 07 e Murphy Rebel – Grey Dawn) kom på 7:e plats.

I LA kat C segrade Liam Nilsson – Midnight Star II (sto f-08 hos H & A Börnes e Hagens O’Chief u Pilgaards Daisy e Hedehusets Chan-Roa). Maxine Vikström – Dernakesh Sundance (val f-13 e Turbo – Spring Con) kom på 7:e plats. I LA kat D tog Julia Vinkler – Cronin’s Dream (sto f-09 e Sweet Wall Captain Courageous – Moy Hazy Cove) hand om den röda rosetten.

Söndag. LC kat C. På 4:e plats Maja Johansson – Count On Amber (sto f-11 hos Inger Lindberg e Juno Rory – Count On Chiquita e Countach Campbell). I LB kat B togs ytterligare en rosett av Ronja Kardos – Castlekevin Peppermint. En röd denna gång. Ekipaget gick sen också en dubbelnolla i LA, men strax utanför placering. LB. Kat C. Julius Bengtsson – Chapmans Lupo (val f-02 e Chapman Lane – Cnoc Dabuide) red in på 4:e plats, och i LB kat D togs en vit rosett av duktiga fälttavlansekipaget Thea Feuk – Kinard Jack (val f-09 e Castleside Carrig – Murphy Rebel).

LA kat D vanns av Alicia Linder Färmnell – Kotte Pil (val f- 08 hos Leonie Pihl e Poetic Justice u Grytåsa Karamell e Brantshammars Korak), före Disa Johnson – Ruby Alex (val f-11 e Cheeky Bobby Sparrow – Ashfield Festy) på 2:a plats. 

I Msv B kat D tog Klara Trofast – Lofty Hopsy Daisy (sto f-10 hos Nina & Anders Gustafson e Clifden de L’Aulne u Beezies Bounty e Carrintubber Lad) 3:e platsen, och Julia Vinkler – Cronin’s Dream, som till synes blev uppspelta av 5:e placeringen i den allra första medelsvåra starten. 

Tack alla som bidragit med bilder.

Text: Gerd Eriksson

Glöm inte att anmäla till Connemaracup 2020. Proppen finns HÄR. 

Author: Nyheter