Tävlingssvep vecka 7

Snö och kyla i norr. Stormbyar i söder och regn på tvären på andra ställen i landet! På vinjettbilden ett av helgens många duktiga ekipage; Emmy Lundberg och Balleygraney. Foto: Gerd Eriksson.

Umeå RF. Meeting lördag-söndag. I LD kat C tog Mathilda Bäckström – Rocklands Wendy (sto f-08 e Header’s Dino – Rathcoona Cove) 2:a platsen, och det gjorde också Meya Åström – Bella Boy (val f-09 e Kinvara Boy – I Love You Melody) i kat D. Nästa klass LC reds som inverkan, och i kat C blev det en 5:e plats till Stella Nordin –Holmtebo Image (val f-12 hos Johan & Elisabeth Ljungstorp e Hagens D’Arcy u Hagens Ixora e Pilgaards Killroy) 22.7p. Kat D vanns av Meya Åström – Bella Boy 24.0p. I LB kat C togs en röd rosett av Jocelyn Bäckman – Bobby Ard (val f-10 e Celtic Bobby Sparrow – Ferdia).

LA kat C vanns av Emmy Lundberg – Balleygraney (val f-11 e Garryhinch Finn – Chocolate Buttons) före Ella Fröberg – Blackwoodland Jackdaw (val f-08 e Gurteen Paddy – Moy Hazy Cove). På 4:e plats Selma Påhlsson – Currabawn Honey Bee (sto f-09 Gwennic de Goariva – Aran Flight). I LA kat D togs 2:a platsen av Felicia Lundsten – Ängaskogs Fiona (sto f-08 hos Veronica & Thomas Nyander e Nice-n’-Curly u Ängaskogs Blenda e Poetic Justice). I lördagens Msv B kat C kom Emmy Lundberg – Balleygraney på 2:a plats. Kat D vanns av Felicia Lundsten – Ängaskogs Fiona.

Söndag. LC kat C. 4:e plats till Mathilda Bäckström – Rocklands Wendy. LB kat D vanns av Ella Hallnor – Farran Earl (val f- 10 e I Love You Melody – Robe Earl). Som god 2:a Vilja Nordström – Golden Island Rose (sto f-10 e Cloughill Island -Monaghanstown Flonn).

I Msv B kat C red Ella Fröberg – Blackwoodland Jackdaw hem segern före Emmy Lundberg – Balleygraney. I kat D kom Tilde Lindgren – An Gadaí Álainn (val f-06 e Moy Johnny’s Pride – Prince of Thieves) på 2:a plats.

Osbyortens RF. LB kat C. På 4:e plats Clara Lilja – Sun Wind (val f-11 hos Anneli Persson e Touchwood Winston u Sweet Sunflower e Sunshine Boy). LA kat C. På 4:e plats Maxine Vikström – Dernakesh Sundance (val f-13 e Turbo – Spring Con). LA Kat D. Tilde Arrhagen – Mahurna Shamra Anella (sto f-12 e Spiddal Wills Boy – Emoe Berti), red också in på en 4:e plats. Linnéa Gustafsson – Galway CJ (val f-11 hos Caroline Jeppsson e Poetic Kelly u Skousboe Honey e Frederiksminde Mandy Boy) 5:a. Ella Ramnegård – Kilteel Jimbob (val f-12 e L.A. Mirah – Rosstuohy Loobeen) 6:a, och Meja Eriksson – Ussherpark Andy (f-06 e Laerkens Cascade Dawn – Drimcong Owen) 7:a.  I Msv B kat D tog Ella Ramnegård – Kilteel Jimbob hand om 4:e platsen.

Härnösands RK. LD CR. Felfri runda för Elin Jonsson Åberg – Ballynoonagh Silver Star (sto f-12 e Rickamore Crusheen Rebel – Castleside JJ) i kat C, och för Saga Duvemo – Poetics Flower (sto f-05 hos Pia Levin e Poetic Justice u Coosheen Plover e Callowfeenish Mairtin), samt Line Wilhelmsson – Cluainin Ban (sto f-08 e Cloudy Day – Westside Fred) i kat D.  LC. Kat D tog Emelie Edman – Corn Lad (val f-09 e Ferdia – Loobeen Larry) en vit rosett.  LB kat D vans av Vilma Hedlund – Glentrasna Girl (sto f-06 e Lettermuckoo Lad – Moy Johnny’s Pride), med Klara Nordberg – Mount Ross Sprinter (val f-11 e Lycon Cong Blossom – Mac Owen) på 4:e plats.

Heby RF. LC kat D vanns av Hedda Nehrenheim – Caherlistrane Texas Grey (val f-12 e Caherlistrane Con – Coral Lad). På 6:e plats Ludvig Lindholm – Crossowen Katie (sto f-11 e Illaunurra Lad – Deise Sam Maguire). Vita rosetter till Julia Eriksson – Devlish Grey Fox (val f-04 e Glenayre Silver Fox – Tulira Finn Mac Cool), och Emilia Lindberg – Jazz De Rhonon (val f-97 e Vent Fou Duff -Lord Ravary).

I LB kat B blev det en 7:e plats till Signe Olsson – Longhill Girl (sto f-08 e Will’s De Danann – Ashfield Hunters Jewel). I kat C kom Junie Ratcovich – Ballydoolagh Abbey (sto f-07 e Currachmore Cashel – Ferdia) på 3:e plats. LB kat D vanns av Isabel Hafström – Burren Lad (val f-06 e Oisin – Westside Fred). På 3:e plats Elvira Bronäs – Killernan Polly (sto f-10 e Westonhouse Straboe Bobby – Garryhack Frederick), 4:a Filippa Fant –Kiltartan Free Spirit (val f-07 e Garryhinch Finn -Tulira Finn Mac Cool), och 6:a Julia Palmgren – Cloudy Bay(val f-07 e Templebready Fear Bui – Ashfield Jovial Joker).

I LA kat D blev det ytterligare en gul rosett till Elvira Bronäs  – Killernan Polly. Filippa Fant – Kiltartan Free Spirit och Hanna Lif – Birchgrove Diamond (val f-02 e Kilmore Diamond – Wings of Victory) plockade hem varsin vit rosett i klassen.

MsvB kat C vanns av Stella Lindquist – Walnut (sto f-04 e Kingstown Chucky – Lissduff Rebel), och i kat D kom Fredrica von Celsing – Carraig Donn (val f-05 e Moy Johnny’s Pride – Rynn Richard) på 2:a plats.

Tack alla som bidragit med bilder. 

Text: Gerd Eriksson

Glöm inte att anmäla till Connemaracup 2020. Se propositionen HÄR

Author: Nyheter