Tävlingssvep vecka 4

På vinjettbilden den här veckan duktiga fälttävlansekipaget Sofia Madeleine Hovsveen Bood och Clonberne Glen. Se mer nedan. Foto: Ellen Hovsveen Bood

Borås FK. Lok/reg dressyr. I fälttävlansprogrammen för P60-P70 och P80-P90 red Sofia Madeleine Hovsveen Bood – Clonberne Glen (val f-13 e Eagle’s Ledge – Laerkens Cascade Dawn) ihop 68.043 resp 70%. Det bådar gott inför fälttävlanssäsongen 2020! 

I LC:1 kat D kom Ida Nordin – Daisy Bell (sto f-04 hos Ann Jakobsson e Rolls Royce u Legends Alva e Hagens O’Chief) på 4:e plats 68.333%. Dagen till ära prydd med en grön rosett då de röda var slut hos arrangören. LB:1 kat D vanns av Ella Segell – Lehenagh Rebel (val f-06 e Rebel Justice – Killyreagh Kim) på 68.393%. I LA:1 kat C togs 2a platsen av Sofie Johansson – Caperann Shamone (val f-00 e Kylemore Rocky – Ben Lettery) 63.333%.

Billdals RK. I LD+ kat C blev det 4:e plats för Linnea Hedström – Stormy Lucky Girl (sto f-11 e Hilltop Stormboy – Maam Hill). Samma placering för Emelie Karlsson – Woodfield Johnny (val f-13 e Woodfield Fern – Bobby Sparrow Blue) i kat D.  LC kat C. Vit rosett till Alma Blommesköld – Höryda Joy’s Sunshine Pearl (sto f-08 hos Katja Stenberg e Calvin Klein u Hagens Joy e Värnbergs Orion).

LC kat D vanns av Lee Hagström – Champion Cloud (val f-02 e Champion Bob – Skryne Bright Cloud). På 6:e plats  Elsa Jenderblad – Corrigeenroe Lady (sto f-09  e Westside Mirah – Ballydonagh Cassanova), och på 8:e Tilde Bacs – Biggera Thomas (val f-10 e Knockillaree Tomás – Moy Hazy Cove).

I LB kat C blev det ytterligare en vit rosett till Alma Blommesköld – Höryda Joy’s Sunshine Pearl. I LB tog Lee Hagström – Champion Cloud hand om 2:a platsen, med Emelie Lundblad – Kilmurray Millie (sto f-13 e Hector of Loughfadda – Derrymore Duncan) på 3:e plats, och Elsa Jenderblad – Corrigeenroe Lady på 4:e. LB inverkan med 51 starter och 3 till semifinal. På 5:e plats med 25.6p Maxine Vikström –Dernakesh Sundance (val f-13 e Turbo – Spring Con), och på 10:e plats med 24.1p Stina Löfgren – Barnaboy Singer (sto f-10 e Sweetwall Captain Courageous – Rynn Richard).

Åstorpsortens RF. Lok/reg meeting. Lördag. Felfria i LE CR kat C var Nicolina Gustafsson – Kilkillahara Princess (sto f-15 e Burning Daylight – Killaloe Buachaill Mór), Lydia Göransson –  Bella Mi Po (sto f-03 hos Åsa Faxe e Pommac u Benita e Nice-n’-Easy). Felfria i LE kat D Jennifer Kemp – Annestorp Flawless (sto f-15 hos Madeleine Olsson e Coosheen Finbarr u Önnarps Lucky Lady e Aladdin), Kajsa Emanuelsson – Ballylee Beauty(sto f-08 e Owens Blossom – Atlantic Raven) äg  Linda Emanuelsson. Tintin Ljungberg – Cluainin Morning Robe(sto f-13 e Robe Johnson – Robe Earl).

LD två faser. Kat D. På 3:e plats Maja Franzén – Mount Carmel Spirit (val f-09 e Gloves Bobby – Ballinavilla Prince), följd av Alice Svensson – Eden Mill Lad (val f-09 e Brymills Bridgeboy – Aran Flight) på 4:e. LC kat C vanns av Nathalie Davidsson – Edens Jazze (val f-03 hos Eva M Östergren e Möllans Castro u Bella e Brantshammar Julius). I LC kat D togs ännu en rosett av Maja Franzén – Mount Carmel Spirit. En blå denna gång. På 5:e plats Clara Helin – Ballylar Flyer (sto f-10 e Ballybaun Robuck – Linsfort Barney), och på 8:e Alice Svensson – Eden Mill Lad.

Söndag. LB kat C. På 2:a plats Clara Lilja – Sun Wind (val f-11 hos Anneli Persson e Touchwood Winston u Sweet Sunflower e Sunshine Boy), före Liam Nilsson – Midnight Star II (sto f-08 hos H & A Börnes e Hagens O’Chief u Pilgaards Daisy e Hedehusets Chan-Roa). Tilda Ullatti – Marquessa (sto f-09 hos Madeleine Eriksson e Hagens D’Arcy u Chess III e Holens Ingolf) på 4:e plats, Liam Nilsson – Beezies Kimberly (sto f-12 e Beezies Echo – Aran Flight) på 5:e, och 6:a Emma Engström – Clydagh Colleen (sto f-08 e Castleside Tigue – Castleside JJ).

I LB+ kat D blev det en grön rosett för Emma Engström –  Clydagh Colleen. I LA kat C tog Julia Vinkler – Cronin’s Dream (sto f-09 e Sweet wall Captain Courageous – Moy Hazy Cove) också en rosett med samma färg. På 6:e plats Ella Ramnegård – Kilteel Jimbob (val f-12 e L.A. Mirah – Rosstuohy Loobeen), och på 7:e plats Alicia Linder Färmnell – Kotte Pil (val f- 08 hos Leonie Pihl e Poetic Justice u Grytåsa Karamell e Brantshammars Korak).

I LA+ kat C togs 2:a platsen av Lill Wismar – My Little Beauty (sto f-10 e Murvey Benny – Coral Dun). I kat D segrade Disa Johnson – Ruby Alex (val f-11 e Cheeky Bobby Sparrow – Ashfield Festy).Julia Vinkler – Cronin’s Dream 2:a, och Filippa Lagergren – Reneharney Boy (val f-11 e Tulira Robuck – Ardravinna Andy) på 3:e plats. 

Tack alla som bidragit med bilder.

Anmäl till Connemaracup 2020 och börja samla poäng redan nu. Se propositionen HÄR.

Gerd Eriksson

Author: Nyheter