Nordiska Mästerskapen 2019

På vinjettbilden Wilma Nyhlén – Lacken King (val f-07 e Brock Lodge Buster – Monaghanstown Fred), som red hem det individiella bronset i fälttävlan! Straff 38,7. STORT GRATTIS!! Foto: Patrick Nyhlén.  

Stort grattis också till guldmedaljören Julianne Rørvik Gamlem – Boy Leanna (val f-10 e Aughnanure Leo -Ardravinna Andy) från Norge. Straff 36.3. På 5:e plats danska Siw Kaas – Hesteklewa Be My Best Smokey (val f-11 e Hohnhorst Jordan – Hesteklewa Wild Donovan) Straff 41.7. Så duktiga Connemaror!

De svenska hoppekipagen skötte sig med den äran, även om en och annan bom föll. De som kämpade på i värmen var Filippa Lagergren – Reneharney Boy (f-11 e Tulira Robuck – Ardravinna Andy), Tilda Lundstedt – Lowerybane Diamond (val f-09 e Mac’s Lad – Aran Brown Bomber), Josefin Torell – Kilrooskey Boy (val f-10 e Killaloe Buachaill Mor – Loobeen Larry), och Agnes Olofsson Idrizovic – Giovanna (sto f-09 hos Carin Gagner e Poetic Justice u Gorizia e Brantshammar Korak). Bäst den här gången Josefin och Kilrooskey Boy som tog en hedrande 5:e plats i den individuella finalhoppningen. På 2:a plats i finalklassen danska Freya Strandby Møller – Attyrory Rebel ex Miko (val-06 e Tempo Active Atlas – Coosheen Bailey).

Text: Gerd Eriksson

Author: Nyheter