Connemaraponnyer på parad i Stockholm

Idag har vi varit i Stockholm på St Patrick’s day. Jag och Wal’s Chalmer (f.2010 hos Märit & Helen Walfridsson, e. Hagens Zephyr RC 93 u. China Girl RC 1316) tillsammans med Annki och Holmtebo Aran (f.2004 hos Johan & Elisabeth Ljungstorp, e. Hagens O’Chief RC 68 u. Hagens Ayla RC 1130). Vi deltog i paraden och killarna skötte sig fantastiskt bra. För mej som har noll koll på Stockholm var det en stor grej att hitta in i centrum. Vi fick bra hjälp av Annki och Mats. Vi hittade en plats att lasta ur på en gata ganska nära Kungsträdgården där vi skulle samlas. En spännande sak var att ta oss ridande dit, strandvägen förbi hotell och massor med folk. Vi red på vägen och stannade för rödljus. Hästarna var fantastiska hela tiden.


När vi kom till Kungsträdgården hade dom lite svårt att stå still, det löste vi med lite trav och galopp runt en staty. I paraden var dom sedan jätte duktiga. Två nöjda och trötta hästar klev snällt på transporten för hemresa. Även vi tvåbenta var trötta men nöjda och glada att vi hade lyckats fixa det så bra.


Det är så roligt att få så mycket beröm för våra fina connemaror.
Mvh Camilla Ellesjö

Author: Nyheter