Tävlingssvep vecka 8

Uppe i norr var det dressyrtävling. Hos Luleå RK. Det blev en blågul rosett till Alva Bjur på Golden Dream (f-10 hos Sara Liew e Sjödalens Magnet u Lisette e Dale Haze). Ekipaget på vinjettbilden. Foto: Åsa Bjur. LC:1 vanns av Elin Hansén – Grennan Finn One (f-11 e Grennan Timmy – Robe Thunder Dun).

Värnamo RK. I LC kat D blev det 3:e plats för Annie Claesson – Bjennesby Will.i.am (f-12 hos Kerstin & Paulina Johansson e Hagens Ryan u Hagens Ninnie e Värnbergs Orion). På 5:e plats Esmeralda Nordkvist och Kildun Lad f- 09 e Castlefrench Nero – Robe Thunder). I LB kat D en 4:e plats för Annie Claesson och Bjennesby Will.i.am. På 6:e plats Ellen Thunberg – Clifden Hero (f- 00 e Black Dandy – Tulira Corncrake).

LA kat B. Med drygd 8 sek marginal segrade Ellis Ekholm och Love Tos (f- 00 hos Börje Hansson e Lofty Roderic u Tosca e Värnbergs Mercurius). I kat D blev det 3:e plats för Meja Eriksson och Ussherpark Andy (f-06 e Laerkens Cascade Dawn – Drimcong Owen), och 4:e plats för Wilma Dahlander på Shanbo Ciaran (f-10 e Urrachree Clad – Westside Mirah.

Tingsryds R & KK. I LC kat D kom Hilda Andersson och Truska Sea Breeze (f-11 e Streamstown Mickey – Moy Hazy Cove) 2:a, med Lina Persson på Salia Maree Manié (f-04 e Mannin Bay Cuckoo – Øxenholm Meteor på 3:e plats. I LB kat D blev det en vit rosett för Cajsa Johansson och Galliano (f-08 hos Carin Gagner e Poetic Justice u Gorizia e Brantshammar Korak). En helbror till fina Giovanna (se vecka 7).

LB+ kat C vanns av Ella Sjödahl på Krumelur (f-04 hos Gudrun Lindvall e Rooar u Grytåsa Kryddan e Brantshammar Korak RC 16). I LA kat C blev det en 3:e plats för Nova Nilsson och Bjennesby Robyn (f-11 hos Kerstin Johansson e Rockfield Scarface u Bjennesby Fergi e Poetic Justice).

Text: Gerd Eriksson

Author: Nyheter