Sportriders 25-26 augusti

I helgen var det lokal/regional hoppning på Schultz Arena, Enköping. Bästa Connemara blev Kiltartan Free Spirit (f-07 e Garryhinch Finn u Smokey Smasher e Tulira Finn Mac Cool) som vann den medelsvåra klassen kat D. Carraig Donn (f-05 e Moy Johnny´s Pride u Brown Loobeen e Rynn Richard) tog 5:e platsen i samma klass.Bästa i kat C blev Walnut (f-04 e Kingstown Chucky u Faded Hazel e Lissduff Rebel) som efter en felfri runda kom 4:a i sin första medelsvåra start.

Ett hedersomnämnande till unga Myshall Silver Lady f-12 e Silver Heaven u Monaghanstown Cora e Currachmore Cashel), som också debuterade i MsvB, men i avd B. En ynka bom föll ner för denna blivande atjärna!

Andra duktiga maror denna helg. Cartoor Tulip (f-08 e Glen View u Knockawoody Lady e Windy´s Boy), 3:a I LB. Samma placering i kat D för Tibor of Carraghduff (f-97 e Tynagh Miller u Stella e Ardravinna Andy).

LA reds båda dagarna, och på lördagen vann Hera (f-04 e Sunshine Boy u Pamina e Rolls Royce) i kat C (på översta bild), och Menlo Champ (f-10 e Coill Rua Champ u Kippure Keir e Braveheart of Kippure) kom 3:a i kat D.

I söndagens LA kat C blev den en 2:a plats för Coolkill Seamus (f-04 e Dunlewey Seamus  u Coolkill Jess e Thunder Bay). I Kat D tog Boltown Angelina f-08 e I love you Melody u Lackragh Beauty e Carra Cashel) 5:e platsen, och därmed fick hon två gröna rosetter med sig hem!

Kiltartan Free Spirit

Boltown Angelina

Text & foto Gerd Eriksson

Author: Nyheter