Hopptävlingar Mjölby Ridklubb 25 augusti

LB-klassen för kategori C vid Mjölby Ridklubbs hopptävlingar den 25/8 blev i det närmaste en släktträff med tre ponnyer efter Dexter Leam Pondi i avdelning A och ytterligare en i avdelning B. Bäst för Dexter-avkommorna blev Celtic Glashouse Mist som slutade på andra plats. Andra placerade connemaror i klassen var Rory på fjärde plats och Idylle på femte. I kategori D kom Lickeen Storm på andra plats och Inch Boy på femte plats. Dagen inleddes med en LC där Duntally Princess var den som lade beslag på den blågula rosetten i kategori D och i den avslutande LA:n blev det connemaraplaceringar i form av årets connemaramästare Monaincha Abbey på tredje plats i kategori C, Idylle på sjätte plats, också i kategori C och Snowy Dawn på femteplats i kategori D.

Bild: Celtic Glashouse Mist CSB 21256, 33-08-6571 (e Dexter Leam Pondi UELN 25000191404161A, IS 15 u Celtic Aran Mist CSB 14745)  Foto: Jenny Hagenblad

Author: Nyheter