Brunflo Ryttarsällskap 17-19 augusti

Det blev många rosetter till Connemaror vid Brunflo RS meeting i helgen! Fredagen inleddes med LD Clear Round. Följande Connemaror gick felfritt. Kat C: Önnarps Pearl (sto f-06 e Backudden Mountain Haze u Önnarps Fideli e Aladdin). Kat D: Grennan Molly One (val f-10 e Ballinaboy Tom u Balleenlawn Lass e Monaghanstown Boy) samt Önnarps Tornado (val f-10 e Backudden Mountain Haze u Önnarps Gloria e Aladdin).

I LB kat C togs 2:a platsen av Ballygreany (val f-11 e Garryhinch Finn u Gort na Croise e Chokolate Buttons). I kat D kom Liljegårdens Hazy (sto f-11 e Frederiksminde Hazy Chance u Dayana Rose e Möllans Crazy) på 3:e plats och Cluainin Bán (sto f-08 e Cloudy Day u Cailin Ban e Westside Fred) på 4:e. I den efterföljande LA kat C lade Ballygreany (stam se ovan) beslag på den blågula rosetten.

Lördagen inleddes med LC och seger i kat D blev det för Glentrasna Girl (sto f-06 e Lettermuckoo Lad u Glentrasna Grey e Moy Johnny’s Pride). Cluainin Bán (se ovan) återigen 4:a och Oh No Not Again (val f-05 e Kulan Kavat u Lady Ash e Ashfield Cathal Crobdhearg) kom 5:a.

Nästa klass LB kat C vanns av Braveheart (sto f-11 e Gwennic de Goariva u Gleann Rua Holly e Abbeyleix Owen). I kat D blev det vita rosetter för Park Coco (sto f-07 e Ashfield Festy u Kiltiernan Lass e Owens Blossom) på 6:e plats och Hillside Joseph (val f-12 e Laerkens Cascade Dawn u Mountain Lady e Village Boy) på 7:e plats.

I söndagens inledande LA kat C kom Ballygreany (se ovan) 2:a och i kat D blev det dubbelt Connemara. Vann gjorde Devlish Grey Fox (val f-04 e Glenayre Silver Fox u Goldie Hawn e Tulira Finn Mac Cool) före Farran Earl (val f-10 e I Love You Melody u Dun Guaire Lily e Robe Earl). Det blev en lagom uppvärmning för Devlish Grey Fox som sen vann Msv B.

Söndagen avslutades med två lokala klasser LC och LB. I LC kat D kom Glentrasna Girl (se ovan) på 2:a plats, och en vit rosett till Grennan Molly One (se ovan). I LB kat D tog Cluainin Bán (se ovan) sin 3:e röda rosett detta meeting. Bra jobbat alla duktiga Connemaror och deras ryttare!

 

Bild: Meja Åhlberg och Devlish Grey Fox
Text & foto: Gerd Eriksson

Author: Nyheter