Majpokalen Skogslotten

Det var många connemarekipage som ställde upp under de fyra dagar, 10-13 April, som Skogslottens Ryttaförening ordnade hopptävlingar. Det blev connemaraseger i tre av klasserna. Stitch Willy (f. 2004, e. Moy Hazy Cove uppf. Mr Sean Fox) riden av Nathalie Wennerhorn vann fredagens LC+ för kategori C och tog dessutom en sjunde och en fjärdeplacering. Kilgarvan Bluebell (f. 2008, e. Monaghanstown Pat uppf. Mike Prendergast) och Lova-Marie Möller (på bilden) vann söndagens LA, också i kategori C och i söndagens MsvB för kategori D togs hem av Carraig Donn (f. 2005, e. Moy Johnny’s Pride uppf. Mr John Castello) riden av Fredrica von Celsing. Ett hedersomnämnande förtjänar trekvarts-connemaran Just Bobby Sparrow (f. 2006, e. Poetic Justice ue Lofty Roderic, uppf. Nickilee Ångman) som med sin ryttare Filippa Heldemar vann en LA, en LA+ och en MsvB för kategori C.
Foto: Jenny Hagenblad

Author: Nyheter