På vinjettbilden ses Isolde Klich och Young Dylan. Som tillsammans med många andra hade en rolig (och väldigt varm!) midsommar hos Trollhättans SR på Grevagården. Tack för det fina fotot Magdalena Klich.

UPPDATERING 30/6

NM-GULD till det svenska cat II laget!
Nellie Fredin – Sienna Dusky Sky, Mika Lundh – Derrycon Diamond, Tuva-li Örnberg – Giovanna

🥇 🥇 🥇

Föreningen Trollhättans Sportryttare 3*2*1*. Torsdag. LC kat D vanns av Caroline Ankarcrona – Chois Fharraige Réalt (val f-10 e Coosheen Stormboy – I Love You Melody). Den första av tre segrar som skulle ge ekipaget slutsegern i APV-touren. LC kat D avd B. Felfria ungponnyekipage: Havanna Sundelin – Lough Fern Toyboy (val f-15 e I love you Melody – Templebready Fear Bui), Lovisa Nilsson – Britt Pop (sto f-16 hos Ida Bengtsson e Vox Pop de l’Aulne u Elphins Daphne e Rolls Royce), samt Wilma Ulfenborg – Bjennesby Ellie Lane (sto f-15 hos Kerstin Johansson e Vox Pop de l’Aulne u Bjennesby September Lane e Calvin Klein).

I LB kat D avd B. Ester Philippa Nicholaissen – Bjennesby Ellie Lane red felfritt. Det var ponnyns tränare som passade på att ta en runda.

LA kat D vanns av Elsa Lundblad – Kilmurray Millie (sto f-13 e Hector of Loughfadda – Derrymore Duncan). På 2:a plats Ella Ramnegård – Kilteel Jimbob (val f-12 e L.A. Mirah – Rosstuohy Loobeen). Cornelia Ohlin – Bjennesby Fergi (sto f-07 hos Kerstin Johansson e Poetic Justice u Hagens Ninnie e Värnbergs Orion) 4:a.

Fredag. LC kat D vanns av Caroline Ankarcrona – Chois Fharraige Réalt. LC kat D avd B. Havanna Sundelin – Lough Fern Toyboy red felfritt igen.

LB kat D vanns av Emma Jakobsson – Kilgarriff Dexter (val f-13 e Dexter Leam Pondi – Corrib Prince). På 2:a plats Stella Lindquist – Belclare Paddy (val f-13 e Camber Paddy – Fairyhill Fort). LB kat D avd B. Thea Gånehed – Gowla Master (val f-17 e Gowla Lad – Rathcoona Cove). Felfritt ungponnyekipage.

LA kat C. 3:e plats till Malin Hegestrand – Tara Ash (val f-10 e Rhinstrom’s Mighty Man – Smokey Finn). LA kat D. På 2:a plats Isabell Lindved – Ballinaclough Blue Star (val f-09 e Fairyhill Tomboy – Bobby Sparrow Blue), och på 5:e Elsa Lundblad – Kilmurray Millie.

Lördag. LC+ kat C. På 5:e plats Julia Sahlberg – Gwenic Rosie (sto f-11 e Gwennic de Goarvia – Billy). LC+ kat D vanns av Caroline Ankarcrona – Chois Fharraige Réalt. 2:a plats till Alicia Salén – Killea Lone Lark (val f-14 e Rathmorragha Lark – Seafield Silver Dun). LC+ kat D avd B. Thea Gånehed – Gowla Master, och Wilma Ulfenborg – Bjennesby Ellie Lane felfria igen.

LB+ kat D. 2:a plats till Emma Jakobsson – Kilgarriff Dexter. På 4:e Stella Lindquist – Belclare Paddy, och på 5:e Elsa Olsson – Kilshanny’s Buck (val f-15 e Hilltop Buck – Glencarrig Lexus).

Msv B kat D. 2:a plats till Cornelia Ohlin – Bjennesby Fergi, före Enya Styffe – Fionns Pride (sto f-10 e Castlestrange Fionn – Moy Johnny’s Pride) på 3:e.

Msv A kat C. 2:a plats togs av Isolde Klich – Young Dylan (val f-09 e William’s Boy – Glencairn Surprise).

Söndag. LA kat . Här tog Isolde Klich – Young Dylan tog ytterligare en 2:a plats. LA kat D. Nathalie Olsson – Kate’s Cream Boy (val f-12 e Templebready Fear Bui – Tulira Robuck) kom på 3:e plats, och Elsa Lundblad – Kilmurray Millie på 5:e igen. Msv B kat D. 3:e plats till Enya Styffe – Fionns Pride.

Kate’s Cream Boy. Foto: Pernilla Hägg

Åsbo RS 2*1*. LC kat D. 2:a plats till Siri Lindros – Nevins Boy (val f-15 e Odysseus Melody – Village King).

0.80 avd B (hästklass) Frida Persson – Longstone Corha’s Rebel (sto f-16 e Altair Justice – Castleside JJ). Ombytta roller den här gången. Mamman red och dottern fotograferade.

Edsbro RF 2*1*. LC kat D. På 3:e plats Agnes Rune – Island View Fredrikio (val f-12 e I love You Melody – Liscaninane Boy). Ida Rahmberg – Menlo John Silver (val f-14 e Glenayre Silver Fox – Rebel Star) på 4:e.

LB kat C. 3:e plats till Denise Sternhoff – Önnarps Quattro (val f-07 hos Jörgen Folkesson e Backudden Mountain Haze u Önnarps Babette e Aladdin). LB kat D. På 2:a plats Stella Rifall – Forest Birch (val f-09 e Westonhouse Straboe Bobby – Templebready Fear Bui), och på 3:e plats Blenda Sjöberg – Pallas Cascade (sto f-06 e Laerkens Cascade Dawn – Westside Fred). LB+ kat C vanns av Denise Sternhoff – Önnarps Quattro, och LB+ kat D vanns av Blenda Sjöberg – Pallas Cascade.

Mitt Hjärta Hästsportförening 3*2*1*. Fredag. LC kat D. På 2:a plats Hedvig Halvarsson – Edens Molly (f-08 hos Eva M Östergren e Frederiksminde Hazy Chance u Stockmossens Bona e Möllans Castro).

LB kat C. 2:a plats blev det också för Tindra Palmér – Munsboro Highlander ex Highfield Melody (val f-16 e I Love You Melody – Gwennic de Goariva).

Lördag. LB kat D vanns av Ellen Nordberg – Mount Ross Sprinter (val f-11 e Lycon Cong Blossom – Mac Owen). På 2:a plats Ylva Richardsson – Brookfield Freddie (val f-12 e Rosscon Sunrise – Tulira Robuck).

LA kat D vanns av Julia Eriksson – Devlish Grey Fox (val f-04 e Glenayre Silver Fox – Tulira Finn Mac Cool).

Msv B kat D. 3:e plats till Selma Staffare – Munsboro Meg ex Cashelbay Meg (sto f-08 e Cashelbay Cruise – Monaghanstown Fred). Inverkan reds också i klassen, och Selma Staffare – Munsboro Meg segrade med 55.9p. Ebba Andersson – Ballylee Breeze (val f-08 e Kilmore Diamond – New Beginning) hamnade precis utanför placeringen i klassen, men kom på 3:e plats i inverkan med 54.9p.

Söndag. LA kat C. På 2:a plats Alice Jonsson – Kilconly Annie (sto f-15 e All Smoke – Glenayre Silver Fox). LA kat D vanns av Molly Ingmarsson – Oatfield Thunder (val f-12 e Robe Earl – Thunderball).

Msv A Kat D. 2:a plats till Julia Eriksson – Devlish Grey Fox. SM-kvalad i debuten på höjden!

Devlish Grey Fox. Foto: Anna Åhsberg

Tack alla som bidragit med bilder! Fortsätt skicka in! Antingen via Facebooks Messenger Gerd Eriksson eller via mejl: ge.eriksson@gmail.com

Bilder inkomna under kvällen måndagar garanteras plats. Tävlingsfotografers bilder är tyvärr ej tillåtna, om de inte specifikt har givit sitt tillstånd att dela med 3:e part (=SCS). Gäller även köpta bilder.

Skicka helst bilderna obeskurna och gärna i orginal. Då blir det lättare för mig att få till dem snyggt.

Author: Tavlingssvep